Opsesija visokim petama

Opsesija visokim petama

Razgovarajmo o jednoj stvari koja mi još više uljepšava ljeto: opsesija visokim petama!

Imam cijeli ormar pun visokih peta različitih oblika, boja i visina. Ali posljednje dvije ljetne sezone bile su toliko kišne i hladne da moje dragocjene cipele nisu vidjele dnevnu svjetlost predugo. Stoga sam ovog ljeta osigurala da svaki par bude nošen!

Imala sam samo 3-4 godine kada sam napisala svoj prvi dnevnički unos, koji je išao u smjeru:

„Želim da uskoro budem dopuštena da nosim takve klik-klik cipele koje moja mama nosi svaki dan!“

Oh, kako sam čeznula za danom kada ću smjeti klopati se u visokim petama! Morala sam čekati dok nisam imala oko 6 godina da dobijem svoj prvi par peta. Ali kao što je Emma Thompson slavno rekla u najboljem filmu ikad, "Ljubav zapravo traje cijeli život". I tako je moja opsesija visokim petama za prekrasnim, ponekad vrlo neudobnim cipelama još uvijek živa i jaka.

Obilan blog omiljenih cipela sa visokim petama

O opsesiji visokim petama i kako pronaći savršeni par Često kupujem pete na nagovor, ali nikada ne držim ih u ormaru nekorištene. Trudim se pronaći mjesto i situaciju za sve svoje drage cipele da budu nošene. Neke od njih su prilično neudobne i nisu pogodne za hodanje više od 10 metara prije nego što me rezovi na prstima natjeraju da krvarim. Ali i za takve cipele postoji mjesto i vrijeme. Kao ured jer tamo ne moram hodati dalje od kuhinje.

A onda su tu one krajnje cipele koje su i nevjerojatno lijepe i klasične, i tako udobne da se mogu nositi cijeli dan bez ikakvih problema. Takve cipele uključuju nude sandale i klasične crne štikle. Već imam savršen par nude sandala, ali još uvijek sanjam o tim Louboutin štiklama.

Kako znamo, neki "feministi" tvrde da su visoke pete način potiskivanja žena (ozbiljno… nitko me ne prisiljava da ih nosim)! Ali klasična visoka peta nikada ne gubi svoje mjesto kao prvi izbor za situacije u kojima se treba urediti. Nitko ne može poreći to!

Za razliku od mnogih vjerovanja, visoke pete ne moraju značiti bolne plikove i bolne noge. Evo mojih savjeta kako pronaći savršeni par pete koji će vas održati elegantnima još mnogo, mnogo godina.

Izaberite pravo vrijeme za kupovinu Preporučujem da se svoju kupovinu obuće uvijek usredotočite na kraj dana. Možda zvuči malo čudno, ali poslušajte me:

Kada napustite posao, vaše su noge umorne i vjerojatno malo više otečene nego obično. Stoga su osjetljivije i u najboljem su stanju da odrede koje su cipele najboljeg oblika i veličine. Ako odmah nakon doručka isprobate nove cipele, veći je rizik da kupite par koji će na kraju biti premalen.

Kako tražite cipele s visokom petom, obratite pažnju na važnost izgradnje svojeg fond za hitne slučajeve. Dok se prepustite stilskoj obući, odvojite dio svog proračuna za financijsku sigurnost. Ova strategija osigurava samopouzdanje u vašem hodu i mir uma za neočekivane troškove.

Investirajte u kvalitetnu kožu Radije držim svoje novčanice što je moguće čvršće (barem za sada). Ali kada odlučim potrošiti novac, shvatila sam da su kvalitetni materijali ono na što treba ići. U priboru, a posebno kod cipela, preporučujem da se koncentrirate na kožu.

Koža je rastezljiv materijal. Rasteže se i oblikuje prema vašem stopalu i kada se dobro održava, postaje ljepša s vremenom.

Hodajte dobro Uzmite si vremena u trgovini. Šetajte okolo u svom omiljenom paru koliko god možete kako biste realno osjetili cipele. Ako se cipele osjećaju čak i malo neudobno, odložite ih i isprobajte drugi par.

Vjerujte mi, istinski ovisnik o cipelama, nikada nema smisla kupovati cipele koje mislite da su neudobne u trgovini. Bit će puno gore kada ih zaista morate nositi na događanje.

Procijenite kako se osjećaju vaši prsti Ovo ide i u prethodni savjet, ali htjela sam stvarno naglasiti važnost pravilne procjene razine udobnosti već u trgovini. Znam iz gotovo 25 godina iskustva da nema apsolutno smisla ulagati u cipele gdje su vaši prsti ili loptice stopala neudobni. Nećete nositi te cipele

Tags:

Related articles